Buscar este blog

Mandonguilles


Ingredients

250 grams de carn picada de porc
250 grams de carn picada de vedella
1 ou
farina de galeta
brou de verdures
2 pastanagues
uns quants xampinyons
200 grams de pèsols (opcional)
vi blanc
150 grams de tomàquet triturat
per a la picada: 1 all, 1 galeta Maria, julivert i avellanes (o ametlles, o pinyons)

Elaboració

Per fer les mandonguilles, posem els dos tipus de carn en un bol. Ho salpebrem, hi posem un ou i farina de galeta. Barregem bé. Agafem aquesta massa i en fem boletes.

Mentre fem les mandonguilles, posem a calentar una cassola amb oli suficient per fregir les mandonguilles. Un cop fregides, les reservem.

En aquell mateix oli hi daurem una ceba ben picada i hi posem el tomàquet. Corregim de sal i hi posem mig got de vi blanc.

Hi tornem a posar les mandonguilles, amb la pastanaga trossejada, els xampinyons i els pèsols. Ho mig cobrim amb el brou, que prèviament haurem barrejat amb la picada d'all, galeta Maria, julivert i fruita seca.

Amb mitja hora a foc lent ja estaran fetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario