
Ingredients
100 grs. d’arròs/pax
2 gambes/pax
2 escamarlans/pax
Sípia
Calamarset
Crancs
Pebrot vermell
Pebrot verd
Pèsols tendres
Carxofes
4 Alls
Oli
Sal
Herbes (paella)
Tomàquet fregit
Elaboració
Es posa l’oli a la cassola. Se sofregeixen les gambes, els crancs i els escamarlans (poquet). Es treu el marisc de la cassola i, en el mateix oli, s´hi tira el pebrot tallat. Després s´hi tira la carxofa i els pèsols i la resta del peix tallat a trossos, deixant que es cogui una mica.
Quan està a punt, s´hi tira tomàquet fregit (una cullerada sopera). Després s´hi tira l’all trinxat. Quan tot està remenat i havent-ho deixat coure una mica, s´hi tira l´aigua (per cada mida d’arròs, són 3 mides d´aigua), les herbes de paella i la sal. Fins ara, tot a foc baix.
Es remena i, quan l´aigua bull, es tira l’arròs (es remena una vegada més i prou). Ha de coure 15 minuts, primer a foc viu i després s´abaixa una mica. Als 5 minuts de bullir, s´hi tiren les gambes i els escamarlans.
No hay comentarios:
Publicar un comentario