Buscar este blog

Tiramisú


Ingredients

2 clares d’ou
4 yemes d’ou
100 gr. de sucre
400 gr. de mascarpone
200 gr. de melindros o galetes de melindro
175 ml. cafè
200 gr. de xocolata negra
Cacao en pols per espolvorejar

Elaboració

En primer lloc, preparem una cafetera de cafè ben fort, de qualitat i el deixem refredar.

Després, muntem les clares a punt de neu i les reservem. En un altre recipient batem els rovells amb el sucre fins que tinguin una consistència espumosa. En aquest moment li anem afegint el mascarpone a poc a poc i seguim batent. Hi afegim les clares muntades i ho barregem tot bé.

En el motlle que vulguem -normalment s'utilitza un rectangular-, posem una capa de melindros al fons i amarats de cafè (aquí se li pot posar també una mica de licor, de amaretto per exemple). Els cobrim amb una capa de la crema de mascarpone i hi ratllem xocolata negra per sobre. Fem el mateix amb una altra capa de melindros i finalitzem amb una de crema de mascarpone amb cacau empolvorat per sobre.

Ho posem a la nevera unes 3 hores perquè quedi consistent. Cada hora que passa els melindros es xopen més dels diferents ingredients fins a quedar completament integrats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario