Buscar este blog
Carbassons farcits
Ingredients
3 carbassons mitjans (es calcula mig carbassó per persona, per la qual cosa, aquesta recepta seria per a 6)
130 grs. de pastanaga
130 grs. de puerro
2 grans d'all
100 grs. de xampinyons
1 pebrot verd petit
50 grs. d'oli d'oliva
150 grs. de tomàquet triturat (natural o en conserva)
1 fulla de llaurer
sal i pebre al gust
A tots aquests ingredients, també es pot afegit 300 grs. de carn picada o, inclús, gambes.
Elaboració
Sense pelar els carbassons, es tallen per la mitad y es posen a bullir en abundant aigua durant uns 8 minuts. Han de quedar una mica durs. Es reserven i, quan estan freds, es buiden.
Es fa un sofregit amb els puerros, la pastanaga, els xampinyons i el pebrot. Si es vol, aquí també es podria afegir el que s'ha buidat dels carbassons. Al cap de poca estona, s'hi afegeix el tomàquet fregit i els condiments.
Si s'hi vol afegir carn o gambes, es fa quan la verdura ja està una mica tova.
Amb la verdura ja feta, s'omplen els carbassons. Se´ls tira formatge ratllat per sobre i es posen a gratinar uns minuts, just abans de servir-los.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario