Buscar este blog
Pasta amb parmesana de carbassons
Ingredients
400 grs. de pasta curta
800 grs. de carbassons
500 grs. de salsa de tomàquet i alfàbrega
150 grs. de mozzarella
formatge parmesà
oli d'oliva
sal
Elaboració
La salsa de tomàquet ja la tindrem feta. Només haurem de prepara la pasta i els carbassons.
Tallem els carbassons en tires petites i el daurem a una paella (si vols que sigui poc oliós, pots estovar-los al microones).
Per una altra banda, fem coure la pasta amb sal i la deixem al dente.
En una safata de forn, hi posem una capa de tomàquet i una altra de carbassons. Hi posem la pasta. Hi posem una altra capa de tomaquet, una capa de mozzarella i, per últim, el formatge parmesà.
Ho posem al forn a 180º durant uns 30 minuts fins que quedin ben daurats.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario