Buscar este blog

Rap amb pèsols i patates


Ingredients

1 kg.de patates
1/4 kg.de pèsols
1 ceba gran
2 dents d'all
1 fulla de llaurer
Juliver
Un got de vi blanc
Suquet de peix
Nyora mòlta

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli d'oliva verge extra es fa la ceba al costat dels grans d'all ben picats. S'afegeixen les patates tallades a daus o rodanxes, si són petites, i es deixen que s'ofeguin. Afegiu la nyora i remeneu bé perquè es faci un mica.

S'afegeixen els pèsols, el vi, el brou de peix, el llorer, una branqueta de julivert i sal, i es deixa bullir tot fins que les patates estiguin gairebé tendres, entre 10 i 15 minuts.

Cal anar amb compte que les patates no estiguin ni molt seques ni que hi hagi molt de caldo, ja que el rap deixarà anar aigua al guisat i podria resultar massa caldós.

Afegiu el rap tallat a daus -si és el llom d'un gran- o en rodanxes i tapeu la cassola fins que el rap estigui tendre -uns 10 minuts-. Comproveu de tant en tant que el guisat no tingui massa brou, i si fos així deixeu la tapa treta perquè s'evapori.

1 comentario:

  1. Bones,
    He llegitt la recepte i avui l'he fet.
    Molt senzilla i molt bona.
    Ens ha agradat molt. La faré més vegades.
    Gràcies !!!

    Montse

    ResponderEliminar