Ingredients
450 g farina de força o panificable
125 grs. aigua freda
125 grs. llet
10g llevat fresc o 2g llevat sec
25 grs. de mantega
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de sal
Elaboració
Posar l'aigua i la llet, junt amb la mantega, la sal i el sucre a la Themomix i programar dos minuts, a 37º i a velocitat 2.
Incorporar el llevat i barrejar un minut més a velocitat 3-4.
Afegir la farina i programar 3 minuts a velocitat Espiga.
Tapar el vas amb un drap i esperar que augmenti la massa el seu volum inicial. Volcar la massa sobre una taula i treballar-la uns minuts amb les mans per eliminar l'aire.
Es posa la massa en un motlle, prèviament engrassat amb mantega o oli. Es torna a cubrir amb un drap i es deixa resposar durant 1 hora.
Coure el pa al forn precalentat a 200º durant 20-25 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario