Buscar este blog

Canelons de bolets i foie

Ingredients

24 canelons precuinats
500 grs. de bolets barrejats
200 grs. de pollastre
75 grs.de foie
1 mà d'alls tendres
1 ceba
20 ml. de vi blanc
100 ml. de nata
50 ml. de llet
50 grs. de parmesà

Preparació

Deixem en remull les plaques dels canelons, el temps que indiqui el paquet.

Piquem bé la ceba i els alls i deixem que es vagin fent a foc mig durant uns 5 minuts. Hi afegim els bolets, tallats ben petits, i ho saltegem tot uns altre 5 minuts. A continuació hi tirem el pollastre, també fet molt petit i deixem coure-ho.
Hi afegim el vi blanc, la nata i el foie i anem remenant fins que quedi ben espès, més o menys durant 5 o 6 minuts més. Ho deixem reposar i esperem que es refredi.

Omplim els canelons amb la barreja i ho coloquem amb una safata que vagi al forn. La resta de la barreja la barregem amb la llet al vas de la bateroda i ho convertim en una salsa que posarem a sobre dels canelons.

Hi posem el parmesà per sobre i ho posem al forn uns 7 o 8 minuts a 180º.

No hay comentarios:

Publicar un comentario