Ingredients
150 grs. de xocolata negre
(preferentment, la de cobertura)
150 grs. de xocolata amb
llet
150 grs. de xocolata
blanca
750 ml. de nata líquida
750 ml. de llet
120 grs. de sucre
3 sobres de quallada
Ingredients base
150 grs. de galetes Maria
70 grs. de mantega a temperatura ambient
Preparació
Per fer la base, triturem les galetes 20
segons a velocitat 6, hi afegim la mantega i ho barregem a velocitat 3 durant 3
minuts, a temperatura 100. Posem el resultat a la base d'un motlle desmuntable,
ben extès i ben apretat fins que quedi uniforme. Ho posem al congelador mentre
anem preparant les xocolates.
Per fer el pastís, posem
la xocolata negra, 250 ml. de llet, 250 ml. de nata líquida, 40 grs. de sucre i
un sobre de quallada, tot 7 minuts, a 90º, velocitat 5. Posem la mescla al
motlle, tirant-t'ho a poc a poc, a sobre de les galetes.
Fem la mateixa operació
amb la xocolata amb llet i, finalment, amb la xocolata blanca, tirant-ho molt
lentament per tal que no es barregin les xocolates. Entre capa i capa, es
ratlla una mica la capa anterior amb una forquilla, per tal que la següent
s'integri bé i el pastís no es desmunti.
Personalment, a les capes de xocolata amb llet i xocolata blanca, no hi tiro sucre, ja que ja són prou dolces.
Un cop estan muntades les
tres capes, es deixa el pastís a la nevera unes quantes hores. Abans de servir,
es pot decorar amb cacao per sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario