Buscar este blog

Concentrat de caldo de pollastre o de verdures (Thermomix)

Ingredients


300 grs. de pollastre, sense pell ni os ni tendons
200 grs. de verdures variades en trossos (api, nap, ceba, all, porros, xirivia)
4 branques d'herbes aromàtiques aromatitzades (romaní, farigola, orenga, julivert)
50 grs. de vi blanc o aigua
150 grs. de sal marina gruixuda
1 fulla de llaurer
1 clau d'olor

Elaboració

Es posa el pollastre al vas i es tritura 5 segons a velocitat 7.
Es posen totes les verdures i les herbes al vas i es pica durant 10 segons a velocitat 5.
S'hi afegeix la sal, el pollastre picat, l'aigua, la fulla de llaurer i el clau i es programa 30 minuts a velocitat 2, temperatura Varoma. Es posa el cistellet sobre la tap del vas en comptes del cubilet.
Es retira el cistellet, es tapa amb el cubilet, i es tritura la mescla 1 minut a velocitat 10. Es deixa refredar

Observacions
Com que aquesta recepta té un alt percentatge de sal, es conserva durant varis mesos a la nevera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario