Buscar este blog

Flam de coco (Thermomix)

Ingredients
  • 5 ous
  • 100 g de coco ratllat
  • 100 g de sucre
  • 150 ml de llet de coco
  • 130 ml de llet de vaca
  • caramel líquid

Elaboració

Posem els ous al got amb el sucre durant 3 minuts, velocitat 3 1/2.

Després afegim el coco i barregem durant 30 segons, velocitat 2. Acabat el temps se'ns haurà fet una pasta.

Programem 1 minut, velocitat 2 i anem tirant les dues llets pel bocal. A l'acabar comprovem que tots els ingredients estan ben integrats.

Aboquem el contingut de l'got en eun motlle caramel · litzat (que càpiga al Varoma), el cobrim amb paper d'alumini tancant bé. El col·loquem al Varoma i tanquem amb la tapa assegurant-nos que encaixa bé.

Posem aigua al vas i situem el Varoma en la seva posició. Programem 40 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1 (si el motlle és de vidre, 45 minuts).

Acabat el temps, vam comprovar que està ben cuit punxant al centre. Si el pal surt net és que ja està a punt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario