- 5 ous
- 100 g de coco ratllat
- 100 g de sucre
- 150 ml de llet de coco
- 130 ml de llet de vaca
- caramel líquid
Elaboració
Posem els ous al got amb el sucre durant 3 minuts, velocitat 3 1/2.
Després afegim el coco i barregem durant 30 segons, velocitat 2. Acabat el temps se'ns haurà fet una pasta.
Programem 1 minut, velocitat 2 i anem tirant les dues llets pel bocal. A l'acabar comprovem que tots els ingredients estan ben integrats.
Aboquem el contingut de l'got en eun motlle caramel · litzat (que càpiga al Varoma), el cobrim amb paper d'alumini tancant bé. El col·loquem al Varoma i tanquem amb la tapa assegurant-nos que encaixa bé.
Posem aigua al vas i situem el Varoma en la seva posició. Programem 40 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1 (si el motlle és de vidre, 45 minuts).
Acabat el temps, vam comprovar que està ben cuit punxant al centre. Si el pal surt net és que ja està a punt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario