300 grs. de llenties cuites
1 ceba gran
1 pebrot verd
1 gra d'all
5 o 6 xampinyons
1 pastanaga
oli
sal
pebre negre
4 cullerades soperes de farina de cigró
Elaboració
Es pica la ceba, l'all i les verdures ben petites i se sofregeix una bona estona, fins que estigui ben fet. Un cop ja està, es barreja aquesta massa de verdura amb els cigrons ja cuits, la sal i el pebre mòlt, de manera que no quedi una pasta massa homogènia. S'hi afegeixen també les cullerades de farina que li donaran millor consistència.
Es posa la massa a la nevera per tal de poder-la treballar millor.
oli
sal
pebre negre
4 cullerades soperes de farina de cigró
Elaboració
Es pica la ceba, l'all i les verdures ben petites i se sofregeix una bona estona, fins que estigui ben fet. Un cop ja està, es barreja aquesta massa de verdura amb els cigrons ja cuits, la sal i el pebre mòlt, de manera que no quedi una pasta massa homogènia. S'hi afegeixen també les cullerades de farina que li donaran millor consistència.
Es posa la massa a la nevera per tal de poder-la treballar millor.
Un cop han passat unes quantes hores, ja es poden muntar, amb un motlle rodó. Com que possiblement la massa sigui massa tova per fregir-les directament, el millor és congelar-les i fregir-les directament del congelador (o arrebossar-les amb ou i farina de galeta), primer amb el foc fort perquè quedin cruixents per fora i després, abaixant el foc per tal que es descongelin del tot per dintre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario