Buscar este blog

Pa de pessic sense sucre


Ingredients

200 grs de carbassa (prèviament cuita al microones)
250 grs de farina de reposteria
120/130 grs. de dàtils
3 ous
100 ml d'oli d'oliva o girasol
100 ml de llet
1 sobre de llevat
canyella / cacao / raspadura de llimona

Elaboració

Primer de tot, es barregen els dàtils amb els líquids (la llet i l'oli).
Es tritura tot fins que quedi un pasta.
Després s'hi tiren els ous. Es baten una bona estona.
Llavors s'hi tira la carbassa, prèviament cuita al microones (entre 5/7 minuts són suficients). S'incorpora a la massa anterior, triturant-la el mínim possible.
Aquest és el moment també de decidir el sabor: afegir-hi un parell de cullerades petites de canyella, o uns 40 grs. de cacao pur o la raspadura d'una llimona i el seu suc.
Finalment, es tira la farina tamisada i el llevat i s'incoporen a la massa lentament amb unes varetes.
Es tira la mescla a un motlle i es posa al forn, prèviament calentat a temperatura 180º, durant una mitja hora o 45 min, depenent del motlle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario