Buscar este blog

Pastís de pastanaga amb nous | Carrot cake de la Núria

 

Ingredients

- 100 gr de nous
- 440 gr de pastanagues
- 200 gr farina de reposteria o fluixa
- 80 gr de farina integral
- 4 ous
- 300 gr de sucre morè (jo n’hi poso 200)
- 240 ml. d’oli de girasol
- 2 cullaradetes d’essència de vainilla
- 1 cullaradeta de bicarbonat
- 2 cullarades de llevat
- mitja cullaradeta de sal
- 2 cullaradetes de canyella

Frosting
- 300 gr Philadelphia
- 200 gr. sucre glass
- 1 cullaradeta d’essència de vainilla

Frosting alternatiu (estil carrot cake americà)
- 300 gr Philadelphia
- 200 gr. sucre glass
- 1 cullaradeta d’essència de vainilla
- 50 gr mantega
- 300 ml. Nata líquida
- 3 classe d’ou

Elaboració

Pelar i ratllar la pastanaga, o triturar-la. Picar les nous. En un bol posar-hi els ingredients secs, les farines, bicarbonat, llevat, la sal i la canyella. Barrejar perquè quedin integrats. En un altre bol batre els ous i el sucre. Afegir l’oli i l’essència de vainilla. A continuació es barreja amb els ingredients secs amb les barilles fins que quedi tot integrat. Després afegim les nous i la pastanaga i ho barregem. Preparem el motlle i posem la massa al forn a 180º durant una hora aprox.

Per fer el frosting es barregen tots els ingredients. En el cas del frosting de més ingredients, començar per muntar la nata, després nuntar les clares d’ou, en un bol barrejar la resta d’ingredients i posteriorment afegir les clares muntades i per últim la nata.

Quan estingi el cake fet i fred el podem partir pel mig i posar el frosting. En el cas de voler-lo molt alt, fer dues masses. Per decorar, posar una capa fina de frosting a sobre, i pastanaga a tires, i nous.


No hay comentarios:

Publicar un comentario