Ingredients
- 15 plaques de canelons
- 2 porros
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 100 g de mató
- 4 tomàquets
- formatge parmesà
- oli d’oliva verge extra
- orenga
- sal
- pebre negre
Elaboració
Es talla la part blanca dels porros ben menuda. Es pela i es talla l’albergínia i el carbassó a dauets. En una paella on càpiga tota la verdura, amb un raig generós d’oli, es cou a foc lent el porro, uns 5 min. S'hi afegeix l’albergínia i el carbassó. Es cou a foc mitjà, uns 5 min més. Se salpebre, es posa sobre un colador i se deixa que perdi tot el líquid sobrer.
Es bullen les plaques de canelons 12 min. S'escorren i es col·loquen, encavalcades, sobre un drap humit.
En un bol, es barreja el mató amb les verdures fins a fer-ne una pasta. Es col·loca al centre de cada placa de caneló i s'enrotlla. Es posen els canelons en una safata per després poder-los gratinar.
Es fa una creu a la base dels tomàquets i s'escalden en aigua bullent, 30 s. Es refresquen immediatament i es pelen. Es treuen les llavors i es tallen a dauets. En una paella amb un bon raig d’oli, es couen els daus de tomàquet amb l’orenga i una mica de sal i pebre, uns 5 min.
Es cobreixen els canelons amb els dauets de tomàquet i s'espolsa tot amb formatge parmesà. Finalment, es gratina.
No hay comentarios:
Publicar un comentario