Buscar este blog

Fideuà

Ingredients

400 grs. de fideus del número 1 (100 grs. per persona)
1 sèpia gran
1/2 kg. de llagostins pelats
1 litres de fumet de peix
1 all
1 tomàquet ratllat
1 ceba
oli
sal
1 pessic de sucre

Preparació

Posem oli a foc lent en una paella i hi tirem un all pelat sencer.
Un cop l'all s'hagi enrossit, el traiem i amb l'oli ben calent, tirem els fideus a la paella.
Els anem remenant fins que quedin rossos. Un cop fet això, els traiem del foc i els reservem.
A part, agafem una paella per fer la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Ho rectifiquem de sal i sucre (per treure l'acidesa del tomàquet). Un cop fet el sofregit, afegim la sèpia tallada a trossets i ho deixem coure uns minuts tot remenant i hi afegim els llagostins.
Quan estigui tot cuit, afegim els fideus que teníem apartats. Ho barregem tot i hi tirem el fumet de peix.
Abaixem el foc i esperem que els fideus absorveixin el fumet.
Un cop ja no hi hagi suc, es posa la paella al forn a gratinar uns dos o tres minuts per tal que els difeus es posin secs i drets.



No hay comentarios:

Publicar un comentario