Buscar este blog

Tarta Tatín

Ingredients

1 massa de pasta fullada
4 o 5 pomes vermelles
50 grs. de mantega
200 grs. de sucre
suc de llimona

Preparació

Posen en una paella la mantega perquè es desfaci, hi afegim el sucre i ho remenen tot bé.
Deixem que es cuini el suficient per tal que canvïi el color i es faci caramel.
Quan ja tinguem el caramel, hi afegim la poma tallada a trossos i ho barregem bé perquè es cuini una mica amb el caramel.
Anem passant la poma caramelitzada a una plata rodona per al forn, posem bé els trossos perquè omplin la superfície sencera i hi afegim una mica més del caramel.
Quan tota la poma ja està a la plata, hi posem la pasta fullada a sobre i cobrim la poma tapant bé totes les cantonades.
Ho posem al forn a uns 210º uns 15/20 minuts, fins que la pasta fullada estigui rossa. Ho traiem del forn i ho deixem reposar uns 15 minuts, no més.
Per desmutllar-ho, repassem les cantonades amb un ganivet i ho passem a un plat més gran, com si fos una truita.
Queda molt bo servit amb gelat de vainilla al costat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario