Buscar este blog

Brioche portugués (Thermomix)

Ingredients

500 grs. de farina de força
1 culleradeta de sal
70 grs. de sucre glass (si se'n posa el doble, no passa res, queda més dolç)
90 grs. de mantega
120 ml. de llet
1 sobre de llevat de pa
3 ous

40 grs. de mantega fosa per al final

Preparació

Es posen els ous, la llet i el sucre glass a batre a velocitat 2, 40º, durant dos minuts.
S'afageix la farina amb el llevat i s'amassa, a velocitat espiga, durant 4 minuts.
Per el bocal, hi afegim la mantega a temperatura ambient i la sal, i ho amassem un altres 5 minuts a velocitat espiga.

Deixem que pugi fins que el volum augmenti el doble.

Tornem a agafar la massa i fem que torni al seu volum original. La dividim en 12 boles, les untem  per la mantega fosa i les col.loquem al motlle.

Deixem que pugi fins que el volum augmenti el doble. Hi posem por sobre la mantega sobrant d'haver-les untat.

Es posa al forn a 180º durant uns 25 minuts. A mitad de la cocció, es tapa amb paper d'alumini.

Se serveix amb sucre glass per sobre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario