Ingredients
500 grs. de farina de força
1 culleradeta de sal
70 grs. de sucre glass (si se'n posa el doble, no passa res, queda més dolç)
90 grs. de mantega
120 ml. de llet
1 sobre de llevat de pa
3 ous
40 grs. de mantega fosa per al final
Preparació
Es posen els ous, la llet i el sucre glass a batre a velocitat 2, 40º, durant dos minuts.
S'afageix la farina amb el llevat i s'amassa, a velocitat espiga, durant 4 minuts.
Per el bocal, hi afegim la mantega a temperatura ambient i la sal, i ho amassem un altres 5 minuts a velocitat espiga.
Deixem que pugi fins que el volum augmenti el doble.
Tornem a agafar la massa i fem que torni al seu volum original. La dividim en 12 boles, les untem per la mantega fosa i les col.loquem al motlle.
Deixem que pugi fins que el volum augmenti el doble. Hi posem por sobre la mantega sobrant d'haver-les untat.
Es posa al forn a 180º durant uns 25 minuts. A mitad de la cocció, es tapa amb paper d'alumini.
Se serveix amb sucre glass per sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario