Ingredients
1 litre de llet sencera
250 grs. de xocolata de cobertura
2 sobres de quallada Royal
6 cullerades de sucre (si es vol menys dolç, posar-ne menys)
Per a la base
Un rulo de galetes
60 grs. de mantega
1 rajolí de llet
Preparació
Primer es fa la base. Piquem les galetes a la picadora, afegint-hi la mantega fosa i un rajolí de llet. Amb això farem una pasta que posarem a la base del motlle. Es posa el motlle a la nevera perquè endureixi.
Un cop fet això, en una cassola alta posarem a calentar el litre de llet (menys un vas), o hi desfarem la xocolata i hi tirarem el sucre. S'ha d'anar remenant fins que arrenqui el bull. Quan veiem que la llet ha començat a bullir, hi afegirem els sobres de quallada disolts en el vas de llet que hem retirat anteriorment. Deixarem que torni a arrencar el bull.
Ho tirarem al motlle amb la base de galetes. Deixarem que es refredi una mica i ho posarem a la nevera.
Es convenient fer aquest pastís d'un dia per l'altre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario