Buscar este blog

Doowaps (Thermomix)

Ingredients

110 grs. de llet sencera a temperatura ambient
25 grs. de llevat de pa
30 grs. d'oli d'oliva
1 rovell d'ou
1 cullerada de vainilla líquida
250 grs. de farina de força
40 grs. de sucre
una mica de sal
50 grs. de llavors de xocolata

Preparació

Abans de començar, es posen les llavors de xocolata al congelador.

Es posa la llet al vas, juntament amb el llevat i es programa 3 minuts, 37º, a velocitat 3. S'hi afegeix l'oli, el rovell de l'ou, la vainilla, la farina, el sucre i la sal. Es programa tot 3 minuts, amb el vas tancat, a velocitat espiga.

Es retira la masa a un bol untat amb oli i es cobreix amb film. Es deixa reposar fins que la massa hagi doblat el seu volum.

Es formen les boletes i s'hi afegeixen les llavors de xocolata amb molt de compte, deixant algunes llavors per decorar-los per sobre (jo divideixo la massa en dues parts, cadascuna en tres i cadascuna d'aqueste, en unes altres dos. Així surten 12 panets).

Es col.loquen a una safata de forn amb paper vegetal. Es tapen amb un drap i es deixen reposar de nou fins que doblin un altre cop el volum.

Es pinten amb ou batut i es posen al forn a 180º uns 10 minuts, fins que es vegin daurats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario