Buscar este blog

Pastís de carbassó (Thermomix)

Ingredients

300 grs. de ceba
500 grs.de carbassó
150 grs. de formatge Philadefia
100 grs. d'oli d'oliva
60 grs. de farina
4 ous
1 cullerada de llevat Royal
Sal i pebre

Elaboració

Es posa la ceba al vas junt amb l'oli i es pica ben picada. Se sofregeix 10 minuts a temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

Es tiren els carbassons a rodanxes i es couen durant 15 minuts, també a temperatura Varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

Es posa la barreja en el cistellet, per tal que s'escorri.

Sense rentar el vas, hi tirem els quatre ous, el formatge Philadelfia i una mica d'oli. Ho barregem tot a velocitat 3 durant 10 segons. Llavors hi tirem la farina i el llevat, i ho barregem tot plegat 4 segons a velocitat 3.

Hi aboquem els carbassons i ceba reservats i ho barregem tot amb l'espàtula. Ho tirem en un motlle desmuntable i ho posem al forn durant uns 20 minuts a 160º.

No hay comentarios:

Publicar un comentario