Ingredients
250 grs. de farina de força
120 grs. d'aigua
60 grs. d'oli d'oliva
10 grs. de llevat
1/2 culleradeta de sal
una mica de sucre
70 grs. d'oli d'oliva per pintar
una mica d'anís
sucre al gust
Preparació
Es posa l'aigua, junt amb el llevat, al vas de la Thermomix. Es calenta 30 segons a 37º i a velocitat 2. A continuació s'afegeix l'oli, la farina, la sal i el sucre. Es programa 2 minuts a velocitat Espiga sense seleccionar temperatura.
Es retira la massa i es deixa reposar en un bol gran, tapada amb un drap de cuina, durant uns 30 minuts a temperatura ambient, per tal que dobli el seu volum.
Després, es talla en trossos iguals. Jo en faig tres amb aquesta recepta. S'estira ben fina sobre una safata de forn. Es pinta amb oli d'oliva i s'espolvoreja amb abundant sucre.
Es posa al forn, prèviament calentat a 200º i es deixa coure durant 10-15 minuts, fins que quedi cuixent i daurada, amb molt de compte per tal que no es cremi. Es retira del forn i s'hi tira, de seguida, l'anís, per tal que el sucre cristalitzi i tingui una textura cuixent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario