Buscar este blog

Pastís de pastanaga amb ametlles | Carrot cake (Thermomix)

Ingredients

250 grs. d'ametlles
200 grs. de sucre
la pell d'una llimona
300 grs. de pastanaga
4 ous
100 grs. de farina de reposteria
1 sobre de llevat
una mica de sal

Preparació

Es ratllen les ametlles, posant-les al vas i programant 15 segons a velocitat 6. Es treuen i es reserven.

Sense rentar el vas, es tira el sucre i la pell de la llimona. Es programa 30 segons, a velocitat progressiva 5-10. Llavors s'hi tiren les pastanagues i es programen 20 segons, a velocitat 5. S'incorporen els ous i, amb la papallona posada, es bat tota la mescla durant 6 minuts a velocitat 5.

S'hi afegeix la farina, el llevat, la sal i les ametlles reservades i es barreja tot 6 segons, a velocitat 4. S'acaba de barrejar tot, suaument, amb l'espàtula.

Es posa tot en un motlle i es posa al forn, a 180º, durant uns 40 o 45 minuts. S'espolvoreja amb sucre glas abans de servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario