Buscar este blog

Massa per a pasta fresca (Thermomix)

Ingredients

4 ous
400 grs. de farina fluixa
1 cullerada d'oli d'oliva
una mica de sal

Preparació

Es posa la farina al vas de la Thermomix i, a continuació, els ous. S'afegeix l'oli i la sal, i es programa 15 segons a velocitat 6.

Després, s'amassa 2 minuts a velocitat Espiga. Si la massa queda enganxosa, s'afegeix una mica més de farina i es treballa amb les mans un o dos minuts. Es deixa resposar a la nevera, tapada amb un drap o amb film transparent, durant una hora.

Passat aquest temps, es treu la massa de la nevera. Es posa farina sobre la superfície on es treballarà. Es formen boles i s'estiren bé amb el rodillo fins a fer làmines fines. Llavors ja es poden passar per la màquina de fer pasta.

Un cop la pasta estigui fet, es deixa assecar: es posa en un bol gran, amb farina i es tapa amb un drap. Una altra manera de assecar-la és estendre-la en algun suport o a la reixeta del forn.

La pasta fresca es cou en 2-3 minuts i se servei amb salsa al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario