Ingredients
2 ous a temperatura ambient
150 grs. de sucre
150 grs. d'oli
125 grs. de llet a temperatura ambient
1/2 cullerada d'essència de vainilla
150 grs. de farina
40 grs. de cacau pur sense sucre
1 cullerada i mitja de llevat
1/2 cullerada de bicarbonat
Preparació
En primer lloc, es prepara una safata per les magdalenes amb les càpsules de paper dins i es precalenta el forn a 180º (calor a dalt i a baix).
Es tiren al vas els ous, el sucre, l'oli, l'essència de vainilla i la llet. Es bat tot durant 3 minuts, a 60º i a velocitat 3 i mig.
S'incorpora la farina, el cacau, el llevat i el bicarbonat. Es barreja tot 15 segons més a velocitat 3. Si no està prou barrejat, es programen uns segons més.
S'omplen les càpsules fins a 3/4 parts de la seva capacitat amb aquesta massa i es posen al forn precalentat, aproximadament, uns 15 minuts. Es comprova que ja estan llestes, punxant amb un escura-dents si aquest surt sec.
No hay comentarios:
Publicar un comentario