Ingredients
300 grs. de xocolata de cobertura
100 grs. de nata líquida (de cuinar)
50 grs.de brandy o whisky
cacau en pols (o encenalls de xocolata)
Preparació
Es posa la nata al vas i es programen 4 minuts a 100º, velocitat 2.
S'afegeix la xocolata en trossos i es trosseja a velocitat 9 sense programar temps, fins que tot quedi ben triturat.
S'incorpora el brandy o el whisky, programant 15 segons més a velocitat 6.
Es tira tota la mescla en un recipient i es posa al congelador. Quan la mescla ja està solidificada, es fan boletes amb l'ajuda d'una cullereta.
Les boletes es passen per cacau o encenalls de xocolata i se serveixen en càpsules de paper.
Les trufes es mantenen al congelador fins al moment de ser consumides, però és millor treure-les una hora abans de servir-les, per tal que tinguin la consistència adequada al menjar-les.
No hay comentarios:
Publicar un comentario