Buscar este blog

Flam d'ou

Ingredients

4 ous
600 ml de llet
100 grs. de sucre + sucre per caramelitzar els gotets
1 culleradeta d'essència de vainilla
mitja culleradeta de canyella (opcional)

Preparació amb Multidelices

Es barregen tots els ingredients. Al fons dels gotets es posa sucre caramelitzat i s'hi tira la barreja. Es cou al bany Maria o en la Multidelices durant 35 minuts.

Preparació amb Thermomix

Al vas de la Thermomix es posar la llet, els ous i el sucre. Programem 30 segons a velocitat 3. Tirem la mescla al motlle.

Tapem el motlle amb la seva tapa o amb paper d'alumini. El col.loquem al recipient Varoma i el cobrim amb paper de cuina perquè empapi el vapor d'aigua. Tirem l'aigua al vas i programem 45 minuts, a temperatura Varoma i velocitat 2. Si ho fem amb motlle gran, programem 45 minuts. Si ho fem amb flaneres individuals, programem 35 minuts.

Quan acabi el temps, comprovem que estigui ben quallat introduint un escura-dents al centre del flam. Si surt net, està correctament quallat. Si no, programem 5 minuts més.

Cocció amb Crockpot

Es posen els gotets a l'olla, que previament haurem omplert amb uns 4 cm. d'aigua. Els gotets es tapen amb paper de planta.
Es programen 1,5 hores en ALTA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario