2 ous
un rajolí d'essència de vainilla
100 grs de sucre
30 grs de mel
120 grs d'aigua
5 grs de bicarbonat
200 grs de farina
5 grs de llevat
nutela o nocilla pel farcit
Preparació
- Es tiren els ous i l'essència de vainila al vas i es bat 4 segons a velocitat 4
- S'afegeix el sucre i la mel. Es barreja 15 segons a velocitat 3
- En un vas es barregen el bicarbonat i l'aigua. S'incorpora aquesta disolució al vas a poc a poc
- Per últim s'incorpora la farina i el llevat a la mescla, 20 segons a velocitat 4
- Quan la massa estigui llesta, els dorayakis es fan a una planxa, untada amb una mica d'oli. Es tira la massa amb un cullerot. Quan surtin bombolles de la part de dalt, vol dir que ja estan llestos per donar-los la volta
- A mesura que ja estan fets, s'ha d'esperar una mica a que es refredin, per tal de farcir-los amb la xocolata
No hay comentarios:
Publicar un comentario