350 grs de farina de resposteria
250 grs de sucre
250 ml d'oli de girasol
100 ml de nata líquida
1 sobre de lleva químic
4 ous
la ratlladura d'una llimona
Elaboració
- Es posa la farina i el llevat en el vas i es tamisa, programant 30 segons a velocitat 3. Es retira i es reserva
- Es posa la papallona i es tiren els ous i el sucre. Es programen 7 minuts, a 37º, velocitat 3
- S'afegeix la ratlladura de la llimona i es treu la temperatura; es programen uns altres 6 minuts, a velocitat 3
- S'afegeixen els ingredients restants, menys la farina i el llevat, i es programen 3 minuts a velocitat 2. Es treu la papallona.
- S'afegeix la farina i el llevat reservats i es barregen amb l'espàtula amb molt de compte. A continuació es programen 5 segons a velocitat 6, i després es torna a barrejar amb l'espàtula.
- Es deixa reposar la massa al vas durant 10 minuts, mentre es precalenta el forn a 230º
- Es reparteix la massa en motlles de paper, omplint fins a 3/4 parts de la seva capacitat
- Es tira una mica de sucre glass per sobre de la massa i es torna a deixar reposar
- Es posen les magdalenes al forn i es baixa la temperatura a 210º. Tarden uns 15 minuts a estar fetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario