Buscar este blog

Magdalenes de nata (Thermomix)

Ingredients

350 grs de farina de resposteria
250 grs de sucre
250 ml d'oli de girasol
100 ml de nata líquida
1 sobre de lleva químic
4 ous
la ratlladura d'una llimona

Elaboració


  1. Es posa la farina i el llevat en el vas i es tamisa, programant 30 segons a velocitat 3. Es retira i es reserva
  2. Es posa la papallona i es tiren els ous i el sucre. Es programen 7 minuts, a 37º, velocitat 3
  3. S'afegeix la ratlladura de la llimona i es treu la temperatura; es programen uns altres 6 minuts, a velocitat 3
  4. S'afegeixen els ingredients restants, menys la farina i el llevat, i es programen 3 minuts a velocitat 2. Es treu la papallona.
  5. S'afegeix la farina i el llevat reservats i es barregen amb l'espàtula amb molt de compte. A continuació es programen 5 segons a velocitat 6, i després es torna a barrejar amb l'espàtula.
  6. Es deixa reposar la massa al vas durant 10 minuts, mentre es precalenta el forn a 230º
  7. Es reparteix la massa en motlles de paper, omplint fins a 3/4 parts de la seva capacitat
  8. Es tira una mica de sucre glass per sobre de la massa i es torna a deixar reposar
  9. Es posen les magdalenes al forn i es baixa la temperatura a 210º. Tarden uns 15 minuts a estar fetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario