Ingredients
110 grs de mantega
195 grs. de farina de resposteria
1 ou gran
60 grs. de sucre blanc
60 grs. de sucre moreno
mig sobre de llevat
una culleradeta de canyella mòlta
trossets de xocolata
Elaboració
Es posa la mantega al vas, junt amb el sucre blanc i el moreno. Programem, sense temperatura, a velocitat 3 durant un parell de minuts per barrejar bé aquests ingredients.
A continuació, hi tirem l'ou i programem un parell de minuts més a la mateixa velocitat. Després hi tirem el llevat, la farina tamisada i una culleradeta de canyella mòlta. Tapem el vas i programem un parell de minuts més a velocitat espiga.
Quan acabem d'amassar, hi tirem tres quartes parts dels trossets de xocolata i programem, a velocitat cullera, durant mig minut.
Amb la massa resultant, es fan petites boletes que es posen en una safata amb paper de forn. S'han de posar a bastant distància una de l'altra, perquè a l'enfornar s'eixampleran i es tornaran rodones. Finalment, s'hi posa a sobre la resta dels trossets de xocolata.
Es posen al forn, a 190º, fins que veiem que les cookies estan ben daurades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario