Buscar este blog

Pa de pessic de taronja (Thermomix)

Ingredients


1 taronja de suc sencera amb pell i ben neta
250 grs. de sucre
3 ous
100 grs. d'oli de girasol o mantega a temperatura ambient
1 iogurt natural
250 grs. de farina
1 sobre de llevat
una mica de sal

Elaboració

Es posa el sucre al vas, la taronja feta a trossos i els ous. Es programen 3 minuts, 37º, velocitat 5.
S'hi afegeix l'oli i el iogurt, i es barreja 15 segons a velocitat 2 i mig.
S'incorpora la farina, el llevat, la sal i es barreja 15 segons a velocitat 2 i mig. S'acaba de barrejar amb l'espàtula si no estigués ben barrejat.
S'engreixa un motlle i s'hi tira la mescla. Es posa al forn a 180º durant 30 minuts, amb calor a dalt i a baix.
Un cop està fet, s'hi tira per sobre una mescla de xocolata de postres amb una mica de mantega i llet, per donar-li un punt de xocolata al pastís.

Servit amb xarop de taronja

Aquest pa de pessic també es pot presentar "borratxo" de xarop de taronja. Per a fer-lo, necessitem:

2 taronges
una branca de canyella
60 grs. de sucre moreno
anís estrellat

Calentem a foc lent el suc de dues taronges, hi afegim el sucre, la branca de canyella i l'anís. Ho deixem reduir a la meitat. Ho passem per un colador xinés. Deixem que es refredi i ho tirem al pa de pessic just abans de servir-o.

No hay comentarios:

Publicar un comentario