Buscar este blog

Panets de viena (Thermomix)

Ingredients

250 ml de llet
50 ml d'oli d'oliva
70 grs de sucre
1/2 sobre de llevat sec de forner
1 ou
550 grs de farina de força
1 culleradeta de sal
llet per pincellar

Elaboració

Es posen tots els ingredients al vas, excepte la farina i la sal. Es programen 2 minuts, 37 graus, velocitat 2.

S'afegeix la farina i  la sal i es programen 15 segons, velocitat 6. A continuació, es programen 2 minuts, a velocitat espiga. Es deixa que llevi la massa entre 1-2 hores, fins que dobli el volum.

Es formen boles de massa d'uns 120 grs. Sortiran uns 8 panets. S'aixafa la bola amb la palma de la mà, es doblega cap un costat i després cap a l'altre, per tal de donar una forma allargada amb les puntes una mica més estretes. Es col.loquen a una safata preparada amb papel vegetal. Es torna a deixar llevar entre 1-2 hores més.

Es fan uns talls en diagonal, no molt profunds. Es pincellen amb llet.

Es posen al forn a 180º, uns 15-20 minuts. No han d'estar molt fets, ja que si és així queden molt secs. Com comencen a estar dauradets, és que ja estan.


No hay comentarios:

Publicar un comentario