Ingredients
4 lloms de bacallà
3 puerros
1 pebre vermell
5 grans d'all
bitxo, si ens agrada picant
oli d'oliva
sal
Elaboració
Netegem el puerro i el pebre. Tallem el puerro en rodanxes finetes i el pebre, a quadradets. Rentem els lloms de bacallà i els escorrim bé, assecant-los amb paper de cuina si fos necessari.
Es una safata apta pel forn, coloquem el puerro i el pebre de base i els lloms de bacallà a sobre. Reguem amb un raig d'oli d'oliva i una mica de sal.
Ho posem tot al forn precalentat i ho deixem uns 20-25 minuts a 180º i a una alçada mitjana. El temps dependrà del grossor del bacallà. Ho punxarem amb un punxó per comprovar que no queda cru.
Pelem els alls i els filetegem. Els tirem a una paella amb força oli d'oliva i hi afegit bitxo, si es que ens agrada picant. Amb el foc suau, deixem que es vagin confitant lentament. Estaran llestos quan estiguin tous (aproximadament, uns 20 minuts).
Quan al bacallà li faltin 5 minuts, el regarem amb els alls confitats i deixarem que s'acabi de fer, per tal que s'impregni del seu sabor.
No hay comentarios:
Publicar un comentario