Sembla una tonteria fer l'ensaladilla russa a la Thermomix, però la cocció del vapor dóna millor gust a la verdura, el Varoma té capacitat per fer bastanta quantitat i, a més, es pot aprofitar la cocció, per fer els ous durs.
Ingredients
600 grs de patates tallades a trossos petits
150 grs de pastanaga tallada a trossos petits
120 grs de pèsols congelats
100 grs de mongeta tendra tallada a trossos petits
Per al cistellet:
2 o tres ous
Per muntar l'ensaladilla
1-2 llaunes de tonyina
80 grs d'olivers
60 grs de cogombrets en vinagr
300 grs. de maionesa
Elaboració
Es preparen els ingredients principals, tallats a trossos, i es posen al recipient Varoma. Es posen 600 grs. d'aigua al vas, es col.loca el cistellet i a dintre, els ous. Es posa la tapa i es programen 26 minuts, Varoma, velocitat 2.
Acabat aquest temps, es retira el Varoma, es posen els ous a refrescar en aigua freda i es posa el contingut del Varoma al lloc on servirem l'ensaladilla.
Al vas s'hi tiren els ous pelats i freds, les olives i els cogombrets i es programen 2 segons, a velocitat 4. Es tira tot junt amb la verdura. Finalment, s'incorpora la tonyina i la maionesa, i es barreja tot.
No hay comentarios:
Publicar un comentario