Ingredients
250 grs. de lluç net i sense espines
2 grans d'all pelats
julivert
pebre blanc
200 grs de llet
50 grs de farina
15 grs de mantega
40 grs d'oli d'oliva
45 grs de ceba
nou moscada i sal
Elaboració
Posem al vas l'all i el julivert. Ho piquem amb el turbo. Amb l'ajuda de l'espàtula, baixem la resta al fons del vas.
Hi afegim 20 grs. d'oli i el peix tallat a trossos petits. Ho sofregim durant 3 minuts, a temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Ho traiem i ho reservem en un bol.
Sense rentar el vas, hi posem la ceba i la piquem amb el turbo. Hi afegim la resta de l'oli (uns altres 20 grs.), la mantega i ho sofregim durant 4 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.
Hi afegim la farina i la cuinem durant 3 minuts, temperatura Varoma, velocitat 3. Hi afegim la llet, el pebre, la nou moscada i una mica de sal. Programem 5 minuts, 100º, velocitat 4.
Hi afegim el peix reservat i ho barregem tot durant 1 minut a velocitat 2.
Deixem reposar la mescla a la nevera durant un mínim de dues hores. Llavors ja es poden fer les croquetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario