Buscar este blog

Coca de llardons (Thermomix)

Ingredients

200 grs de llardons
100 grs. de llet
100 grs d'aigua
200 grs. de llard de porc a temperatura ambient
20 grs de llevat de pa
400 grs de farina
1 cullerada de sal
200 grs. de pinyons
sucre en gra

Elaboració

En primer lloc, precalentar el forn a 200º. Trossegem els llardons durant 10 segons a velocitat 4. Es treuen del vas i es reserven.

Sense rentar el vas, es posa la llet, l'aigua i la llard de porc i es programa 1 minut a 37º i velocitat 2. S'afegeix el llevat i es barreja tot uns segons a velocitat 6. A continuació, s'afegeix la farina i la sal i es barregen uns segons a velocitat 6. Després s'amassa tot durant 1 minut, velocitat espiga.

S'incorporen els llardons reservats i es barreja tot 30 segons a velocitat espiga.

Es treu la massa del vas i es divideix en dos. S'estira cadascuna de les parts, amb les mans impregnades en oli (és una massa enganxosa) sobre una safata de forn, deixant-les molt fines.

Es cobreix amb els pinyons reservats i s'espolvoreja amb sucre en gran, cobrint bé la superíficie.

Es posa la coca al forn durant 15 minut aproximadament, fins que veiem que agafa color daurat.

Nota. Si no es volen fer les dues coques alhora, la massa es pot congelar sense problemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario