Buscar este blog

Truita de patata i carbassó (Thermomix)

Ingredients

100 grs. d'oli
100 grs. d'aigua
200 grs. de ceba
400 grs. de patata
1 carbassó
sal i pebre al gust
4 ous

Elaboració

Posem al vas la ceba i la piquem en funció de com després en la volem trobar. Jo li dono uns quants cops de turbo.

Tirem l'oli i l'aigua i es programen 6 minuts, varoma, velocitat cullera.

S'hi tiren les patates tallades igual que quan es fa la truita de manera tradicional, a l'igual que el carbassó. S'hi tira la sal i el pebre. Es programen 10 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.

Es tira el contingut al cistellet per tal que s'escorri bé l'oli.

Sense rentar el got, s'hi tiren els ous i es baten durant 10 segons a velocitat 3.

S'incorporen les patates al vas i es barreja tota la mescla. La truita es qualla en una paella, de manera tradicional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario