Ingredients
50 grs d'oli d'oliva verge
1 ceba picada molt fineta
150-200 grs de pernil (a daus)
1 kg de pèsols (dels congelats) a temperatura ambient
1/2 cubilete d'aigua o caldo
1/2 cubilete de vi blanc
pebre al gust
Preparació
Es posa l'oli d'oliva verge al vas i es programen 3 minuts, Varoma, velocitat 1.
S'afegeix la ceba i es programen 4 segons a velocitat 4. Es programen després 5 minuts, Varoma, velocitat cullera.
Es colora la papallona i es tira el pernil a daus. Es programen 8 minuts, Varoma, velocitat 1.
Finalment, afegirem els pèsols, l'aigua i el vi blanc. Hi tirarem la sal si es necessari i el pebre al gust. Ho programarem tot 15 o 20 minuts, 100º, velocitat 1.
Nota. Si es posen els pèsols frescos, tardaran més a fer-se. Es necessitaran 40 minuts com a mínim.
No hay comentarios:
Publicar un comentario