Ingredients
250 grs d'aigua
20 grs d'oli d'oliva
20 grs de llevat de forner
250 grs de farina de força
250 grs de farina integral
1 culleradeta de sal
opcional: llavors de lli
Elaboració
Es posa al vas l'aigua, l'oli i el llevat. Es programa 1 minuts, 37º, velocitat 2.
S'incorpora la farina i la sal, es mescla tot 15 segons a velocitat 6. Es programa 2 minuts, amb el vas tancat, a velocitat espiga.
Es treu la massa del vas. Es dona forma de bola i s'aplasta una mica. Es fa uns talls a la superfície per deixar un dibuix de quadrícula i s'espolvoreja amb farina. Es posa el pa dins la bossa de cuinar amb una mica d'oli d'oliva. Es tanca la bossa.
Es pot deixar llevar una hora o directament posar-lo al forn fred.
Ha d'estar al forn durant uns 45 o 50 minuts a 200º. Quan es treu del forn, es posa sobre una reixa, per tal que es refredi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario