Buscar este blog

Pa integral cuinat en bossa (Thermomix)

Ingredients

250 grs d'aigua
20 grs d'oli d'oliva
20 grs de llevat de forner
250 grs de farina de força
250 grs de farina integral
1 culleradeta de sal
opcional: llavors de lli

Elaboració

Es posa al vas l'aigua, l'oli i el llevat. Es programa 1 minuts, 37º, velocitat 2.
S'incorpora la farina i la sal, es mescla tot 15 segons a velocitat 6. Es programa 2 minuts, amb el vas tancat, a velocitat espiga.
Es treu la massa del vas. Es dona forma de bola i s'aplasta una mica. Es fa uns talls a la superfície per deixar un dibuix de quadrícula i s'espolvoreja amb farina. Es posa el pa dins la bossa de cuinar amb una mica d'oli d'oliva. Es tanca la bossa.
Es pot deixar llevar una hora o directament posar-lo al forn fred.
Ha d'estar al forn durant uns 45 o 50 minuts a 200º. Quan es treu del forn, es posa sobre una reixa, per tal que es refredi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario