Buscar este blog

Bollycaos (Thermomix)


Ingredients

110 grs de llet sencera
12 grs de llevat fresc de panaderia ( o 4 grs de llevat sec)
30 grs d'oli d'oliva
1 rovell d'ou
1 culleradeta d'extracte de vainilla
250 grs. de farina de reposteria
50 grs. de sucre
1 mica de sal
400 grs. de Nutella o taula de xocolata
1 ou per pintar-los

Elaboració

Es posa la llet al vas junt amb el llevat disolt i es programen 3 minuts, 37º, velocitat 3.

S'hi afegeix l'oli, el rovell de l'ou, l'extracte de vainilla, la farina, el sucre i a sal i es programa 3 minuts a velocitat espiga. La massa ja estarà feta. Es posa en un bol amb una mica d'oli, es cubreix amb paper film i es deixa que dobli el seu volum abans de continuar. Tardarà aproximadament una hora.

S'espolvoreja la superfície de treball amb una mica de farina. Es divideix la massa entre 6, que són els Bollycaos que sortiran. Cada bola hauria de pesar aproximadament uns 75 grs.

S'estira cada bola amb un rodillo de cuina. Es fa una circumferència i, el centre, es posa una cullerada generosa de Nutella o un parell de trossos de xocolata. Es doblen els costats, per tal de tancar-ho i que després no surti la xocolata.

S'han de deixar reposar fins que tornin a doblar el seu volum, tapats amb un drap i ja col.locats a la safata del forn. Es pinten amb ou batut i es fornegen a 180º amb calor a dalt i a baix uns 12 minuts o fins que estiguin daurats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario