Buscar este blog

Xampinyons amb all (Thermomix)

Ingredients

40 grs. d'oli d'oliva verge
500 grs de xampinyons en llàmines
1/2 ceba picada
4 alls picats
sal
1 culleradeta de pebre
una mica de vi blanc

Elaboració

Es renten els xampinyons i es deixen escórrer.
Es tira al vas l'oli i es calent 5 minuts, Varoma, velocitat 1. Un cop calent es tira la ceba i els alls i es piquen, amb alguns cops de turbo.
Se sofregeix tot 8 minuts, varoma, velocitat 1. Acabat aquest tems, es tritura uns segons a velocitat progressiva perquè no es notin els troços d'all i de ceba.
Fet això, es posa la papallona al vas, es tiren els xampinyons, una mica de sal i es cou 12 minuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
S'hi afegeix pel bocal el pebre i un xorro de vi blanc i es programen 3 minuts més a la mateixa temperatura i velocitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario