Buscar este blog

Lluç o bacallà amb muselina d'all

Ingredients (per a 2 persones)


2 lloms de lluç
1 ou
80 ml d'oli d'oliva suau
1 gra d'all
sal
pebre
julivert fresc
gotes de suc de llimona

Elaboració

Es pela l'all i es retira el cor. Se separa el rovell de l'ou de la clara i es posen en recipients diferents.
Es posen el rovell al vas de la batedora, s'hi afegeix l'all i s'hi tira la sal i el pebre.
S'hi posa la batedora, es posa en marxa sense moure-la i s'hi afegeix l'oli en un fil. Es bat fins a tenir una salsa emulsionada.
Es monta la clara a punt de neu i s'agrega amb moviments envolvents. S'hi afegeixen unes gotes de suc de llimona.
S'encèn el forn a 180º.
Se sala el peix i es posa al forn, durant uns 6/8 minuts. Quan ha passat aquest temps, es treu el peix i es cobreix amb la muselina. Es gratina durant 5 minuts més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario