75 g de nous
150 g de xocolata negra de reposteria
100 g de mantega sense sal a temperatura ambient
150 g de sucre
2 ous
1 culleradeta d'extracte de vainilla
70 g de farina de blat
1 mica de sal
Elaboració
Es posa en el got les nous i es trossegen 4 segons a velocitat 4. Retirar i reservar.
Es posa en el vas la xocolata en trossos i es trosseja amb 3 cops de turbo i 5 segons a velocitat 9. Retirar i reservar.
Es col·loca al vas la papallona i s'afegeix la mantega a temperatura ambient, el sucre, els ous i l'extracte de vainilla i es barreja 5 minuts, 37ºC, velocitat 3.
S'afegeix la farina, la xocolata reservada i la mica de sal. Es barreja 5 segons a velocitat 3.
Es retira la papallona, s'incorporen les nous i es barreja amb l'ajuda de l'espàtula.
Es preescalfa el forn a 180 º, calor amunt i avall.
Es prepara un motlle quadrat o rectangular, s'unta amb mantega i s'hi aboca la barreja. Quan el forn estigui llest, s'introdueix el brownie i s'enforna uns 20-25 minuts o fins que estigui llest.
Es desemmotlla sobre una reixeta i es talla en quadrets.
No hay comentarios:
Publicar un comentario