Buscar este blog

Pa de pessic de coco (Thermomix)

Ingredients

150 g de farina de rebosteria
80 g de coco ratllat
1 sobre de llevat químic
1 pessic de sal
3 ous mitjans
120 g de sucre
1 iogurt de coco -125g- o natural
100 g d'oli de gira-sol

Per decorar:
Sucre glass per empolvorar o coco ratllat

Elaboració

En el got net i sec es posa la farina, el coco ratllat, el llevat i la sal i es polvoritza programant 20 segons, velocitat progressiva 5-10. Es retira i reserva.

En el got buit s'hi aboquen els ous i el sucre i es barreja 20 segons, velocitat 3 i mig. S'hi afegeix el iogurt i l'oli i es programen 10 segons, velocitat 3 i mig. S'hi incorpora la barreja de farina reservada i es programen 10 segons, velocitat 3.

S'unta amb mantega un motlle rodó i s'hi aboca la preparació. Es posa al forn a uns 160ºC amb ventilador durant 30 minuts. Es comprova si ja està fet introduint una agulla al centre del pa de pessic. Si aquesta surt neta, és que el pa de pessic ja està llest. Es desemmotlla i es deixa refredar sobre una reixeta. Es decora i se serveix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario