Buscar este blog

Gelat de coco (amb geladora)

Ingredients

200 ml. de llet de coco
200 ml. de nata
50 grams de sucre mòlta o glas
2 cullerades de sucre mòlta o glas (per la nata)
50 grams de coco ratllat i deshidratat
1 cullerada de mel (evita que el gelat es cristal·litzi)
1 cullerada de licor de coco
Encenalls de coco fresc per decorar (és opcional)

Elaboració

Posem la llet de coco en un bol i afegim el sucre i el coco ratllat. Deixem una estona reposar perquè el coco s'hidrati. Afegim la cullerada de mel i la cullerada de licor, tant un com l'altre ens ajudarà a que el gelat no cristal·litzi.

Muntem la nata. A mig muntar afegim les dues cullerades de sucre glas i seguim muntant. Afegim al bol de la nata la barreja de llet i coco que teníem reservada, barregem tot bé amb ajuda d'una paleta de silicona.

Tapem amb paper film i ho deixem a la nevera durant unes hores. Transcorregut aquest temps traiem la barreja de la nevera i ja podem acabar el gelat a la geladora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario