180 gr. d'espinacs frescos
90 gr. de farina
50 gr. d'oli d'oliva
300 ml de llet
4 formatgets
1 ceba mitana
sal
nou moscada
ou i pa ratllat per arrebossar
Elaboració
- Rentar bé els espinacs per eliminar les restes de terra que puguin tenir. Escórrer bé perquè quedin el més secs que sigui possible. Reservar.
- Tirar l'oli al vas i escalfar 1 minut, temperatura 120ºC i velocitat 2.
- Incorporar la ceba, picar-la uns segons a velocitat 6 i programar 2 minuts, temperatura 120ºC, velocitat 1.
- Afegir la farina i programar 3 minuts, temperatura 100 º C, velocitat 3.
- Afegir la llet i el formatge i barrejar 20 segons, velocitat 5.
- Posar els espinacs frescos al vas, tirar sal i una mica de nou moscada. Programar 4 minuts, temperatura 110ºC, velocitat 4.
- Rectificar de sal si cal i programar 2 minuts més, temperatura 100 º C, velocitat 5.
- Abocar la massa en un recipient, cobrir amb film transparent perquè la superfície no formi crosta i deixar refredar. Un cop atemperat es pot ficar a la nevera perquè es refredi més ràpid.
- Quan la massa està totalment freda i quallada podem formar les croquetes. Només cal donar forma, de la manera tradicional o formant boletes, i passar-les per farina blanca, ou batut i finalment, pa ratllat.
- Un cop arrebossades es poden congelar
No hay comentarios:
Publicar un comentario