Buscar este blog

Patates rostides amb all i julivert

Ingredients

90 grs de patates blanques o vermelles
60 ml oli d’oliva
1 1/2 cullerada de sal
1 cullerada de pebre negre acabat de molir
2 cullerades d'all picat (6 grans)
2 cullerades de julivert fresc picat ben fi

Elaboració

  • Escalfar prèviament el forn a 200 ºC
  • Est allen les patates per la meitat o quarts i es posen en un bol amb l’oli d’oliva, sal, pebre i all; fins que les patates estiguin ben recobertes.
  • Es posen les patates a una safata que pugui anar al forn i es reparteixen en una sola capa. Es couen al forn durant 45 minuts o una hora o fins que estiguin daurades i cruixents. Es remouen durant la cocció un parell de vegades.
  • Es treuen les patates del forn, s'hi tira julivert, es condimenten al gust i se serveixen calentes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario