3 pomes (dues per la massa i una per decorar)
150 grs. de farina d'arròs (o cigró o blat de moro)
3 ous
8 dàtils sense pinyol
60 ml de beguda d'arròs
50 ml d'oli d'oliva
mig sobre de llevat
canyella
Elaboració
Es trituren dues de les pomes (6 seg/vel 6 ) fins que quedi una massa més o menys fina. Es reserven.
Es trituren els dàtils amb l'oli i la beguda vegetal ( 15 seg / vel 6 ), fins que quedi una consistència cremosa.
S'afegeixen els ous i es baten una bona estona (4 min / vel 4).
S'incorpora la farina, la canyella i el llevat i es barreja tot ( 10 seg / vel 6 ).
S'afegeix delicadament la poma que havíem reservat i, per sobre, s'espolvoreja una mica més de canyella.
Es posa al forn, a una temperatura de 180º, durant uns 40 minuts, fins que es vegi que està daurat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario