Ingredients (versió petita)
2 ous
80 grs. de carbassa prèviament cuita o 1 plàtan madur
30 grs. d'oli
30 grs. de llet vegetal
80 grs. de dàtils sense os
150 grs. de farina de cigró, d'arròs o de blat de moro (o una barreja d'algunes d'elles)
1/2 sobre de llevat
Per aromatizar el pa de pessic: suc d'una llimona o canyella o cacau pur en pols
Elaboració
Es posen el dàtils al vas, juntament amb l'oli i la llet vegetal. Es trituren a velocitat progressiva, fins que quedin integrats amb els líquids.
S'hi tiren els ous i es posa la papallona. Es programen 4 min /vel 5.
S'hi afegeix la carbassa o el plàtan madur i es trituren uns quants segons, a vel 6. S'hi afegeixen els ingredients per aromatizar el pastís (llimona, canyella, cacau, etc...) i es barreja uns quants segons més.
S'incorpora la farina i el llevat. Es barregen 5 seg/vel 4. S'acaba de barrejar amb l'espàtula si no estigués ben barrejat. S'engreixa un motlle i s'hi tira la mescla. Es posa al forn a 180º durant 30 minuts, amb calor a dalt i a baix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario