Buscar este blog

Spaguettis amb gambes

Ingredients


Spaguettis (100 grs. per persona)

3/4 gambes per persona
1 got amb fumet fet amb els caps de les gambes
concentrat de peix de roca (opcional)
3 tomàquets tipo pera madurs 
3 grans d'all
julivert fresc
oli d'oliva
sal i pebre
1 bitxo (opcional)


Elaboració

S'obren els tomàquets per la meitat i es buiden de llavors i aigua, es ratllen i es reserva la polpa.

Es piquen els alls i el bitxo, si es vol posar. Es pica el julivert fresc.

En una paella s'hi tira un bon raig d'oli i l'all (i bitxo si s'usa), s'encén el foc a temperatura mitjana i s'hi tira l'all. Quan comenci a ballar i a prendre color, s'afegeix el tomàquet remenant, el fumet de peix, la sal i el concentrat de peix de roca si s'hi vol posar. Es cuina a foc lent, destapat i remenant de tant en tant.


Quan la salsa estigui quasi a punt, s'hi tiren les gambes. S'hi deixen entre dos i tres minuts. Mentrestant, es bullen els espaguettis. Un cop fets, es colen i es tiren immediatament a la salsa que tenim preparada, per tal que s'impregnin.


Se serveixen immediatament en els plats i es decoren empolvorant el julivert picat per sobre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario